Jag vill bara säga att jag älskar er!

VARNING FÖR BILDBOMB!





(inte helt ok bild på jojjo menmen...)










(lägg märket till ebbas fjortis pose)






(the eagle is flying, klingklong och frippsy fattar)




KYSS OCH LITE HÅNGEL
/ PRINSSES

Jaa, en körv skulle sitta fint!

Tjenatjena brudaaarrr, tänkte bara föreslå att nu tar er en titt på gamla inlägg från i vintras när bloggen var ny! Det gjorde jag nyss och jag har suttit och garvat och lett för mig själv om vartannat ett tag, supertrefligt. Massa gamla minnen! Nae nu blir det snart skola, puss på er. /Camilla


Uppvisning i Sollentuna centrum på lördag

Hallo ladies!

På lördag är det föreningens dag i Sollentuna centrum och USM-truppen ska vara med o köra tjockis. (så som det var i stinsen förra året) Ni får gärna vara med också. Samling 15.00 i Satellien med förträningsdräkten och hela trikåer på. Uppvisningen börjar 16.00 och håller på ca en kvart. Sen ska vi bära tillbaka tjockmatta till hallen, klossar o lite sånt sen är vi klara för dagen!

Blir lite roligare för publiken om vi visar upp fler, mer folk, mer ös, mer grym gymnastik!

DRÄKTER O SÅNT

Tjejer jag kom på en sak!

Alla måste köpa en ny SG-overall till JSM. Vi kan inte ha de gamla längre!!
Sen föreslår jag att vi köper sporttopar som är till för att ha under dräkt (inget kors i ryggen) för det ser så oproffsigt ut med BH. Men förstår om inte alla kan ha råd med overall, sporttop (fast den kostar bara 120 kr), tåskor och trikåer. Men jag skulle tycka det kändes proffsigt, skönt och värt det för att få en liten nystart till JSM, speciellt nu när det också pratats mycket om att vi och USM ska få nya redskapsdräkter!!

Frippan

GIRLS!

Tåskor i tyg (jag frågade Johan) hudfärgade från Beyer kostar på Vera Sport 210:- och svarta trikåer med halvfot kostar 190:- ev. 170:-. Så börja lägga undan så att ni har 400:- att lägga på det om någon vecka.

Frippan

Urväxta dräkter?

Hallo ladies!

Tänkte bara tipsa om att USM-tjejerna gärna köper urväxta dräkter om ni vill sälja några :)
De flesta har strl XS eller S :)

Kram på er! //Saris

JSMTRUPPEN 12 SEP 2010


(SÅÅÅ NU GÅR FILMEN ATT SE)
Här är film från träningen idag! Sköna mongon vi har i gruppen :) Speciellt Princess, tänk om vi skulle ha en övervakningskamera i hallen, herre jesus vad mycket mongo-material vi skulle ha alltså. Tack för en kul och bra träning babes! Ses imorgon!
PUSS
Frippsify

pigg tjej, suck! -.-

Nu är det ju såhär att jag har egentligen inget vettigt att säga så ni behöver inte läsa det här, men jag är så sjukt pigg och har försökt med allt för att kunna sova, till och med läst 15 sidor kemi?!?! Då kanske ni förstår frustationen som jag har just nu...alarmet står på 05.45 så det är väl sisådär 6 timmar kvar innan jag ska gå upp och jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att bli trött! Jag vill sova nu nu nu för såhär har det varit hela veckan. Jag har lagt mig vid halv 1 och gått upp lite innan 6, varit sjukt trött i skolan och sen hemma men av någon anledning blir jag alltid pigg på kvällen och kan inte somna och sen så är det samma visa igen. Några förslag som man kan göra för att bli trött?                          


hahahha så knas det kan bli när man är trött!!!


Vi ses på fredag utvilade och taggade som aldrig förr, Älskar er!!

"puedes mas de crees"  jag saknar dig <3

Införskaffa dräkttvång igen!

Är det bara jag som tycker att vi ska införskaffa dräkttvång igen!? Bara för att vi inte måste ha det för tränarna så tycker jag att vi kan ha det för våran skull. Tycker att det ser mycket renare och snyggare ut när alla kör i dräkt.
Bragée

IT HURTS AND IT MAKES ME CRY


Jag älskar er och gymnastiken så fruktansvärt mycket.
Jag får ont i hjärtat så mycket jag älskar det.
Jag får ont i magen för och en klump i halsen av alla fina ord och kärleksförklaringar som som jag bara vill skrika ut så fort jag tänker på eller ska försöka förklara varför jag älskar gymnastiken och er, mitt fina lag.

I have a confession to make, att när jag kollar på gymnastikfilmer så gråter jag. Jag gråter när jag hör lagkamraterna, tränarna, föräldrarna, vännerna, skrika STÅ med förtvivlan i rösten. Jag gråter när jag ser volterna, med de vackra linjerna. Det är så vackert.
It's so beautiful it makes you wanna cry.
F

RSS 2.0