Hei alle sammen! (Norska)

En meeega förkyld jojjo prinsses som skriver! jag måste bara visa er domhär galna små tjejerna som jag precis hittade på youtube! helt galna men aaaas coola, dom är 7 år!! små galningar assåå!! jojjo prinsses är imponerad!
 
HA DET, KYSS OG KLEM!
// PRINSSES


SPOOOOOORTLOV!

Ville bara säga att imorgon klockan 9.00 går bussen upp till Björnrike, så då kommer ni inte se mig på ett tag. Efter det åker jag ner till Hälsingland och vi åker antagligen hem på lördag så att vi hinner till fristående lägret på söndagen!
Puss och kraam!

/Amanda h

Hola que tal?

Idag har jag och Jojjo städat hallen, måttligt roligt eftersom dammsugaren slutade fungera... Men det var kul att vara där när jag har lyckats pricka in en resa, förkylning och en knä-jag-vet-inte-vad precis efter varandra. Men nästa träning då jävlar är jag tillbaka, promise!

Idag det är lov och inga minusgrader utomhus (nästan sommar alltså), det måste firas!! Middag och bio i kista med khämen blir det! :) Massa kärlek /Loffsan



PINK LADIES DAY

Pettan här, har precis kommit hem efter min otroligt jobbiga skoldag = en timme i naturkorridoren! Najs. SItter och laddar för att packa, plugga och självklart tänker jag förtvivlat på vad man ska ha på sig på träningen ikväll ;) Pink ladies day idag, glöm inte det för guds skull gubbar! Ses ikväll, mer rosa än hallen någonsin sett


Puss och kram skummbanan


Älskade JSM

Juniorcupen nämar sig med stormsteg och snart står tävlingen och knackar på dörren. För första gången sen vi startade USM-truppen har vi (ni) verkligen verkligen verkligen chans att lyckas. Verkligen chans att få åka ner till Ängelholm och bara få känna lycka. Ingen ånger, ingen förhoppning om en ny chans, inga tårar över dåliga prestationer, för första gången ligger ni sjukt bra till inför en tävling. Jag står vid sidlijen och bara hoppas innerligt att ni ska ta den här chansen och göra allt, allt, allt ni kan för att få lyckas. Så vad säger ni? Bestäm er för vad ni vill köra, vilka varv ni vill visa upp på tävlingsgolvet i Ängelholm. Bestäm er för att slita varje träning, göra ert allra bästa varje uppvärmning, ta i lite extra varje styrka, lyssna lite mer och anstränga er lite hårdare varje friståendeträning och känna perfektionen i varje övning ni kör. Jag tror på er. Gör ni? Ni har ett bra lag, om ni bestämmer er nu för att kämpa. Inte om sex veckor. Bestäm er nu och upplev den lyckan och stoltheten ni kan få göra. Slit nu, för kostnaden är sååå liten för vad ni kommer att tjäna på det! Tjejer, tagga nu. SG på kartan for real.

På Rikscupen undrade alla vad vi gjorde där. I gästboken på gymnastik.nu stod det att vi lätt hade platsar på junirtävlingarna med våra snygga varv. Satsa nu, kämpa, slit och gå till hallen med huvudet högt med vetskapen om att ni snart kommer att lyckas for real. Kom igen nu tjejer!!!!! YOU CAN DO IT!! If you think you can you're probably right. Men om ni inte satsar och drömmer om det händer det inte. Kom igen nu!! Det är inte SGMAO längre, ni har alla odds, ni har alla förutsättningar nu ligger allt framför er och det är upp till er att sätta ihop pusslet! Kom igen tjejer, jag vill inget hellre än att ni ska få lyckas.

//Coach Sara




Spotify, någon?!

Jag har en invites att ge ut om någon av er mot förmodan inte har Spotify än!?
Först till kvar gäller, så skriv till mig på Facebook så får ni den på mailen snabbt som ögat :)
//Bragée

RIKSCUPEN 3 I HALMSTAD 2009


Bara jag som får ont i magen av lycka och nervositet när jag ser den här filmen?

FAN
vad grymma vi är och jag kan inte sluta längta till Juniorcupen när vi får visa
upp oss! Vi har utvecklats otroligt mycket och jag tycker att det ska bli grymt kul
att bevisa det i Ängelholm den 14-16 maj. Ni är bäst och vi är bäst och jag är så
stolt!

HUUUUUUR BRA ÄR VI? SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA BRA!
PUTIN RUSSIA ROCKY RING!
JUUUUUUUUSTE!

/Fritta

Hola chicas!

Hola Hola, jojjo prinsses här! sitter hemma hos julia efter att ha inställd första lektion, grymt irriterande eftersom att jag har lunch efter denna lektion som nu är inställd, sedan vår sista spanska lektion där vi absolut inte kommer göra någonting alls och sen hååååål och efter det svenska där vi ska kolla på jävla filmer som vi klippte ihop igår (anledningen till att jag missade träningen) grymt irriterande eftersom att det inte ens funkade, stackars mig! hoppas träningen gick bra, ses på tisdag tjejer och då är det z-dag för alla rudbecks människor, otroooligt skönt!

Nice bild på jocke, man kan ju inte, inte sakna italien!
// Prinsses!

SWEET HUH?


Frida och Pettan på el lektzione!
Har nyss redovisat och lyssnar på redovisningar, men nu sa läraren att jag inte fick skriva mer så byyyyyyyyyye!


Snostorm? nej tack...

Yey, Yey, Yey!! Barcelona ar bast!
Lunch pa uteserveringar i den 19 gradiga solen.
Shopping sa langt ogat nar!
Jag alskar det har!



Hoppas alla helgens traningar har gatt bra, saknar er tjejer!


OLDIES

Hittade lite kul, gamla bilder! KÄRLEK.


2009


SPIKAT!


Haha, Steff (och han med krullet som vi kallade honom då i bakgrunden) i Vallatorp våren 2009
Nu är det bokat och klart, klubbrummet i Satelliten klockan 19.00 ikväll för möte alla hel-JSMare!

Puss puss,
Fripps


FILM FRÅN TRÄNINGEN 10 FEBRUARI


MER ÖVERSLAG-VOLT ÅT FOLKET!
Ikväll är det fristående och nya platser, wohooo!

Pussepuss
Frippsy


HEY BEBS!


FRIPPAN SIGNAR IN!

Heeey tjejer!


Jag undrar ifall samtliga kan infinna sig på möte, på obestämd plats än så länge, på fredag kväll? Den enda jag vet som inte kan nu är Klingan som är Barcelona! Vi kan ta det någon annan gång men det känns viktigt att sätta ett datum på det så att det blir av!

Tror att det är bra om vi gymnaster har ett eget pepp-möte (lite som förra vintern hemma hos mig) där alla får säga precis vad dom vill utan några tränare närvarande. Vad säger ni? Kommentera och säg om 1. ni kan komma och 2. vad ni tycker om idén om mötet. Tycker alla att det är en hemsk idé så är det onödigt att ens ha något möte liksom!

Sen tycker jag att det är hög tid för en JSM-kväll snarast, vad sägs om laserdome eller någon liknande kul aktivitet? Bara vi systrar ♥

Skulle iallafall lilla jag tycka vara kul och så..
Så vad säger ni? Kommentera och tell me så att jag vet!

Puss på mina fina underbara!
/ Captain


No more Capio!

som ni kanske hör på rubriken så blir det nog inget mer capio för min del på ett tag. Det är nämligen så att busiga lilla jag rymde därifrån och då gick mina föräldrar med på att jag skulle få vara hemma om jag skötte mig och gick till en psykolog, bara jag kom hem. jag gick med på avtalet och nu är jag hemma :D NI förstår inte hur skönt det är med att slippa det där fängelset. Jag hoppas verkligen att det här håller, för mamma och jag har redan börjat bråka och hon har sagt att hon kommer lägga in mig igen om hon märker att jag fuskar på något sätt.  :S
Antar att det är bäst att jag sköter mig...

kämpa på nu så ska ni se att jag snart tittar förbi. saknar er massor!!    // steph

kämpa på nu så tittar jag snart förbi. saknar er massor!


looove!!

// steph

INSTÄLLD TRÄNING


Ingen träning idag, den är inställd som de flesta lär fått sms av Gunta om.

/ Arg Frida


Glad alla hjärtans dag!

Hola chicas!
Glad alla hjärtans dag från prinsses, massa kärlek till er! ♥


I just want to see us laugh and smile again

´

jag älskar er

<3

Tack för en rolig dag alla söta människor!
Puss amanda h :)

Hahaha

www.klockren.nu  Så jäävla bra. Hehe mkt bra humor det här alltså! :)
/khäm

Dagens citat (;

"When I get sad, I just stop being sad and be awesome instead. True story."


you're the one thing that makes me going


suck, ingen träning för mig idag. jag har fått ont på insidan av hofterna när jag hostar, nyser, skrattar och spänner magen. är lite orolig men försöker att inte tänka på det för mycket. hur farligt kan det va? Kötta järnet nu på träning, gör det för min skull.
amandie

ILY

Halloj! Ville bara säga tack för ikväll, det var bra att vi fick ett tillfälle att prata om saker, och slutet var sjukt kul :)
Som sagt, SM 2011 here we come, nu finns det ingen återvändo. Sollentuna satsar!!
Här kommer lite sanna visdomsord från allas våran Gunnar Karl Lennart Jansson (alla uttalas med tungan framför de nedre framtänderna) :

- Du ska älska din whipback som du älskar ditt liv!
- Inhoppet är nyckeln till ALL trampetthoppning
- Det Gunta säger är lag!



Inget hinder är för stort, if you think you can't your'e probably right! Right?

Lite blandat halvseriöst inlägg det här blev, hehe
// the middle forssberger ;)


Lite uppdatering från Capio, avdelning 51, Löwenströmska sjukhuset... xD

Förlåt för den dåliga uppdateringen från min sida. Jag vet inte varför jag inte tar mig tid att skriva om mina dagar istället för att bara rulla tummarna, antar att jag fortfarande tycker att det är för jobbigt att sitta ner och inte röra på mig, men jag lovar att försöka bättra mig!

Den här gången ska jag försöka att inte skriva om allt negativt men det lär nog bli lite sådant också, men det är bara för att jag vill att ni ska förstå. Så om ni inte vill bli nedstämda eller känner att ni inte klarar av att höra/läsa om negativa saker så ger jag er en liten varning att fortsätta läsa på egen risk :P

Först och främst vill jag ge er en liten förklaring till varför jag inte har varit och hälsat på eller så. Några av er har jag träffat när jag har varit hemma under permissioner men nu har jag slutat med det också. Det är verkligen inte så att jag inte vill träffa er, för det vill jag, MASSOR!!! ni kan inte ana hur mycket jag saknar er, träningen, skolan, till och med kundvagnsdragningarna och inventeringen. Men det är nämligen så att jag är alldeles för osäker med mig själv just nu, shopping, folkmassor, tajta kläder och liknande får jag magknip bara att tänka på. Jag känner mig stort som ett berg och jag ser ju att jag blir större för varje dag som går, men ändå ska jag tvingas ta en näringsdryck, som ökar viktuppgången ytterliggare, varje dag. Varför måste man gå upp i vikt så himla fort för? Varför inte bara lite i taget så att man hinner vänja sig vid sin kroppsform? Usch, jag hatar verkligen min kropp just nu och jag skäms så otroligt mycket, till och med framför er och det är därför jag inte har varit och hälsat på, även om jag skulle vilja vara med er varje dag, hela tiden!

Som ni alla vet så har jag varit här ganska länge, nästan 6 veckor nu, fast jag har ju varit hemma ganska mycket under den tiden också men ändå. Jag börjar i alla fall känna att jag inte kommer kunna ta igen skolan och funderar faktiskt på att kanske gå om istället för att stressa ihjäl mig när jag kommer härifrån för att komma i kapp. Visst känns det surt med ett extra år i skolan men på något sätt känns det faktiskt ganska skönt att kunna höja alla betygen som jag har läst nu i 2:an och kunna chilla hela det här året och verkligen kunna tänka över saker och ting. Sen så vet jag också att en tjej som gick i min klass i 1:an är i U.S.A nu i ett år och då kan jag börja i samma klass som henne när hon kommer tillbaka, hon är jättegullig och gymnast såklart ;) det är ialf något som jag funderar på att göra för då kan jag släppa skolan helt.

Under de senaste veckorna har jag tänkt att rymma ifrån det här stället, typ åka utomlands eller så men av någon konstig anledning så har jag alltid tänkt om i sista minuten och tänkt att jag klarar nog en vecka till, kanske får jag komma hem om jag är där i en vecka till med ett fejkat leende på läpparna. Men nu så börjar jag tappa hoppet, det känns inte som att jag kommer någon vart här, men frågan är om det skulle bli bättre om jag fick åka hem eller om det bara skulle bli sämre då. Med tanke på att jag alltid går ner i vikt när jag är hemma så vet jag inte ännu, men jag är ialf fast här åtminstone till nästa helg så vi får väl se vad som händer då.

Idag kommer jag nog få en ny rumskamrat, vilket jag inte vill. Förra tjejen var jättegullig men hon var nästan helt frisk när jag träffade henne så hon uppmuntrade mig hela tiden och nu har hon blivit utskriven vilket är ganska tråkig för hon var verkligen alltid positiv och var lite som en inspiration för mig.

Det är två tjejer som förmodligen ska skrivas in här och ingen av dem känns det som att jag kommer komma väldigt bra överens med. Ena såg ut som en kille, väldigt maskulin av sig och den andra var en fjooortiiiis vad andra har sagt till mig. Någon av dem kommer nog jag bo med, men man ska inte döma en människa förren man har gått två mil i hans/hennes skor, de är kanske jättetrevliga!

Jag vill verkligen säga så mycket till er men jag vågar inte, jag vågar inte öppna upp mig för någon just nu men kanske gör jag det snart igen. Jag saknar och älskar er så sjukt mycket, kämpa på träningarn, och lite extra för min skull ;) så ses vi snart!

Hehe nu blev det ett väldigt långt och ganska tråkigt inlägg men sånt händer ibland, jag ska försöka bättra mina skrivkunskaper lite till nästa gång :P

 

loooove you guys!

// svetlana


RSS 2.0