TJOSAN HEJSAN

Häälloo nu sitter vi på arlanda och det är 50 min kvar tills planet går :) Vi har typ snott nåns tid på datorn tror vi, ingen som har betalat iaf :P höhö. Amanda är hungrig. Om ni någon gång under veckan känner att förfan va livet är najs kan ni alltid ta er en funderare och tänka.. hmmm, kan det vara så att camilla, lovisa, sofie, amanda och sofia har det bättre? och svaret ni kommer fram till är ja, klart de har. så ni behöver inte oroa er för oss inte.
Vill bara lägga in en liten tidig Grattis-hälsning till allas våran vän Jojjo prinsses som fyller år när vi är i Spanien! :D En extra stor puss på dig Krabban!
Nej nu ska vi väl bege oss, hade så jäklans bra här hemma i slask-snön :) KYSS
<3<3<3





ps. Vi kan inte komma på träningarna under veckan, för vi ska till SPANIEN! SPAIN, ESPAÑA! :D <3<3


ESPAÑA BABY!!!

Amen så var det med det då!
Eftersom att jag fortfarande är sjuk och inte kunde komma på träningen och säga hejdå så gör jag det här istället! Om lite mindre än 6 timmar åker Jag (Khäm), Soffen, Loffsan, Amanda och Sofia till Arlanda och Spanien! Kmr hem igen om 11 dagar den 9:onde April.
Ha det bra alla fina, träna bra ni som ska vara hemma! :D
PUSS PÅ ER ALLA SÖTA JSM:ARE! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


DON'T WAIT UNTIL IT'S TOO LATE


Tänk på att vi har bland Sveriges bästa tränare som stannat
med oss genom vått och torrt och gjort allt för oss.
Kasta inte bort det, för snart kanske det är för sent.


MINA VACKRA SYSTRAR



Jag vet att jag alltid kommer att minnas, hedra och känna glädje inför våra fantastiska minnen tillsammans. Vi, en familj. Alla de glädjeskrik när någon i laget landat en ny volt. Alla de peppande samtalen. Alla orden fulla av kärlek. Alla tävlingar då vi hoppats på att chansen vi väntat så länge på äntligen ska komma. Allt det, kommer jag aldrig att glömma. Oavsett hur mycket vi bråkat, gråtit och skrikit på och över varandra så finns det ingenting som kan ta dessa minnen ifrån mig.

Jag älskar er mer än några andra i hela världen. Ni är min familj och det mest värdefulla jag har. Det är viktigt att ni förstår det om jag står i ledet och skriker på någon, om jag blir ledsen när någon inte kör eller om jag säger åt någon att vara tyst. När jag framstår som den personen som är "the good one" som alla egentligen tycker är jobbig. Jag vill inte vara den människan. Men samtidigt kan jag inte låta bli att vara det. För gymnastiken och vår framgång är min passion, mitt liv, min dröm. Jag tror på oss så himla mycket. Jag vet att vi kan klara det. Jag vill inte att ni ska se mig som någon som bara skäller och gnäller för det är inte den personen jag vill vara. Men när jag gör det, så är det för att jag tror på oss. För att jag vet att vi kan klara det. För att jag vill att alla vi ska klara det och göra det mesta av våra talanger. Jag behöver att ni skriker på mig, skäller på mig, hjälper mig när jag är rädd, ledsen eller förvirrad. Jag behöver det. Jag behöver er för att uppnå min dröm. Vår dröm.

Jag vet att vi kan stå på tävlingsgolvet på Svenska Mästerskapen i maj 2011 och bara skina som de stjärnor vi är. Vara stolta över hur långt vi tagit oss. Vara glada över att äntligen nått vårat mål, och att det efter det finns så mycket mer som väntar, som bara ligger framför våra fötter. Jag vet detta. Jag är helt säker på att det här laget, Sollentunagymnasternas JSM-trupp, kan klara det. Det kommer att krävas mycket, det vet jag också. Men det är värt det. Tänk på alla minnen, skratt och glädjeskrik vi kommer att få skapa. Tänk att vi faktiskt har en chans att förverkliga vår dröm. Det ligger i våra händer. Tänk vad underbart, det är vi som får bestämma om vår dröm går i uppfyllelse. Vad säger ni, ska vi ta vara på det?

Obstacles are the things you see when you take your eyes off your goal,
Frida


Bilder från Mini DM kvalet

Stolt coach här!!

Anders Unosson, Saras pappa, har fotat massa fina bilder på alla Sollentunalag idag på kvalet! Se länken.

http://www.flickr.com/photos/anders-unosson/sets/72157623714401164/show/

Kom och kolla imorgon på finalen, den börjar 10.15 i Bollmorahallen i Tyresö!!


När ni tvivlar..


Try again, and again, and again!


Hur bra är ni?

SÅ JÄÄÄÄVLA BRA.

  

<3

RM 2008

Jag satt och kollade på lite filmer från gamla tävlingar och så hittade jag den här.
Det är när vi tävlar RM för två år sen med FT03.
Jag ville egentligen bara säga att Hanna är längst fram på andra och tredje varvet, och titta så liten hon är haha! :P

Notera oxå i början det där med huvudet :P



Aja, hoppas ni hade kul på träningen och att ni såg riktigt barnsliga ut!

/amanda h

Stolt över mina mongon idag!



Efter en rätt så katastrofal träning inför Mini DM så blev jag stolt över er idag på träningen!! Lite extra stolt över;
Klingans tumbling comeback som började träningen med att vilja ha pass på rondat whip till grop och avslutade träningen med whip flickis helskruv.
Ebba L, Karin, Sofia, Hannas dubbelsalto.
Frippan som skruvade på dubbelsalton på trampolinen.
Bragées bakåtskruvar.
Men alla var faktiskts duktiga idag!! :) KUL ATT SE!!

//Sara

/Loffsi

Tjoho rotebro (hyllning till soffie och jojjie som fixade kladdkaka igår)

Jag har svenska nu. Det är tråkigt. Jag har suttit och gjort absolut ingenting i en timme istället. Jag är galet taggad för träningen däremot:D
pusspussloveyah (hyllning till minimus som faktiskt officiellt är fjortizzzz)

Lilla minimus är inte så mini längre :O

GRATTIS AMANDIE PANDIE aka Minimus! :D Fyller 14 jordsnurr idag, mycket trevligt.
Du kommer ändå alltid vara pytteliten, men du kan ju iaf vara glad att fjortisperioden redan är avklarad ;)
Aja pössar på dej minitussituss puttinutt sötipöt :) <3<3
    
 

DUKTIGT LAG!!


Lofsan en varm vårdag i Vallatorp våren 2009 (Den träningen jag och Klingan åkte moppeee 80 knyck i timmen! Eller nästan iallafall.) Snart har vi våååår igen, och sen sommar. Can't wait!

FAN vilken härlig träning idag tjejer!

Jag är så otroligt nöjd, vi kändes som ett lag igen för första gången på riktigt länge och det gör sån himla skillnad. Nu kör vi, lova! No fears, no tears och ganska så jättemycket beer!

Jag tycker att alla kan skriva i kommentarerna någonting som de är nöjda med från träningen. Jag börjar! Jag är nöjd över att jag gjorde min allra första pik-handvolt-540 och stod på den. Inte bara första, utan andra och tredje gången också! Sen är jag nöjd över att jag körde whip-flickis-540 för första gången, äntligen släppte skruvarna bakåt! Vad är ni nöjda över? 

Kisses, 
/Fripps


memories

Det tog en "skräckfilm" och en väldigt misslyckad sockerkaka. Men sen så var det självklart. Att det var du och jag.


Mini DM

Hola chicas!

I helgen tävlar ju minisarna Mini DM och det skulle vara kul med lite stöd på läkarn när vi plockar hem medalj, förhoppningsvis guld ;) Sollentunagymnasterna har tre lag med; ett i pool 1 (00:orna från FT06+ 4 tjejer från FT07) som tävlar kl 09.00 och två lag som tävlar kl 12.00 (USM+RT3+2 st från RT1 och ett lag med 99:or från FT06 + 4 st RT1)
På lördagen tävlar 18 lag, 8 stycken går vidare till finalen som går på söndagen med defilering kl 10.00. Förhoppningsvis har vi två lag i finalen!

Tävlingen går i Bollmorahallen i Tyresö! See you there!

TUFFING

Såg det inte men hörde att Sollentunas coolaste 97:a körde whip flickis dubbelsalto idag! :D NAJS!!!

Guldstjärna

Gårdagens guldstjärna går till tuffingen Lyset som körde whip flickis dubbelsalto för första gången, och det riktigt bra! ( i alla fall första försöket ;) ) GRYMT jobbar Ebba!!

/Saris


min dagboook den blev stuuleeen, dom skrattar åt mig nuuu...

Heello girls! hoppas ni har det trevligt värre på träningen! önskar att jag kunde vara där men nejnej, Camilla har gått och blivit sjuk (starka misstankar att Soffan är boven i dramat och har smittat ner mig...) *suck* så jag sitter här och tycker lite smått synd om mig själv.
Frittan svek oss än en gång under jsmlunchen, INTE OKEJ, så hämnden kommer i form av en oerhört vacker bild.
nej nu ska jag nog gå och leta upp nått gott & onyttigt jag kan äta :) puss på er!


KUNDVAGNAR

Kundvagnsdragning på söndag!

Sofie
Elin
Amanda H
Ebba J
Jennifer

Det är kul att åka moppe 80 knäck i timmen


Det var bara det jag ville säga. See you tonight.

/Loffsan


GIRLS!!!

Girls!!
Har någon filmer från JSM 2009?!
Jag har inte sett en enda film och jag har
för mig att vår trampett var riktigt bra då. Vill se!
Puss puss!
/ Fripps

HOLA MUJERES (KVINNOR)

Tjena-Tjena, nästan huvudlöse jojjo skriver!
Nästan huvudlös jojjo på grund av alla klant-ärslen till kvinnor och män i min klass under idrottslektionen imorse!
Bara för att man är minst så blir man behandlad som en vante, och det resulterar i att man blir tappad med hvudet före i marken, får ett knä i huvudet och tillslut ligger underst av en hög människor när man några sekunder innan stod längst upp för att man var minst! stackars lilla jojjo är otrooooligt skadad och behöver mycket klapp i tinningen för att må bättre! ville bara skicka en hälsning innan jag kanske dör på grund av inre blödning i hjärnan eller något liknande. Jag älskar er alla, bara så nu vet!
HA DET KVINNOR, ses kanske imorron (beroende på om jag är vid liv eller inte)


(loffsan) & khäm signar in!

amen tjänare då rå som man säger i norrland! (?) vet inte riktigt om man säger så men om man lägger till en mkt äkta norrländs dialekt så kan man nog smälta in om man skulle vara där uppe i de trakterna.
okej nu fattar jag inte riktigt vad jag säger men aja :) loffsan ligger i min säng och tycker att vi är mysiga i jsm även fast vi bara skriker åt varandra! måste väl hålla med henne där, vi är ett jäklans bra team! tyvärr är inte loffsan så väldans delaktig i detta vackra inlägg, slött är vad det är! RYCK UPP DEJ KVINNA! okej nu ligger hon och gör en tjoffsan-min och skrämmer mig litegranna sådär... kulkul.
Men nu ska jag nog dra mig iväg mot huvudstaden inom en snar framtid, Loffsan hälsar så hjärtligt.
slänger in en vacker bild så ni har nått kul att vila ögonen på. 
arå men vi är söta! *klapp i tinningen*
om man vill "spicea upp" inlägget lite så kan man försöka läsa det medans man tänker på norrländska. det blir kul!
hääääjjj dåååå <3<3<3<3<3<3<3


DÅ, NU, FÖRALLTID




in och ut ut och in in och ut igen

tjaba alla freeeeescht schmeckta bruttor :) soffen hära :)

jag är fet me schmeckt taggad! vi måste fan ta tag i det här på riktigt så att de blir så jävla bra som de kan :)
det kommer bli naaaajs :)

alla rudbecksgeeks nästa torsdag hoppas jag att det blir lunch igen, och inte nåt "petra kunde inte så då ville inte frida och då kunde inte loffsan så ja och khäm sket i det" mahahahha :)

haha, ja är lite smått uttråkad just nu vilket kanske märks haha, men ja har de kul iaf och skriver ett finfint schmeckt inlägg här i denna fina blogg :)

sedan måste jag bara tacka frida och khäm för en mycket trevlig fika today :) haha, och tack tack TACK loffsan för den säkra resan hem :) hahahhaha, aja puss and gödbye :) <3<3

i am the best you can fuck the rest now shall it be FEST :)

happyface!!

Förlåt till alla er som hann läsa mitt inlägg igår, budskapet blev helt fel och jag kommer inte ta upp något av det jag skrev till er som inte hann läsa det. Jag hade verkligen bara en dålig dag och det är mycket bättre idag, så jag tänkte göra ett nytt försök nu.

hur som helst så tycker jag fortfarande att det är jobbigt med vikten och igår fick jag reda på att jag hade gått upp ganska mycket i vikt vilket gjorde mig väldigt ledsen, men det går självklart i perioder. trots allt så är jag glad över vissa saker tack vare viktuppgången och det är för det första att jag närmar mig att få börja träna och träffa er igen. Jag känner mig piggare, gladare och har mycket mer energi nu än vad jag hade innan. Min puls har blivit högre och likaså mitt blodtryck så nu är inte mamma lika orolig över mig och något som jag är väldigt glad över är att jag kan sova mycket bättre nu. jag får inte längre blåmärken på knäna (när jag ligger på sidan och de trycker mot varandra) eller på höften (när jag också ligger på sidan och typ höftbenet trycker mot sängen?) när jag försöker sova på sidan och det är så skönt! det är fortfarande inte helt bekvämt men mycket mycket bättre än förut och det är jag verkligen så glad över!



Aja det var ialf lite uppdatering från mig, hoppas att även ni tycker att det börjar gå åt rätt håll?

loooove you!! <3

//stephiiiz


TRÄNING 11/3


Okej girls!
Ikväll ska bli en grym träning! Sätt på er förträningsdräkten och svarta sporttopar tycker jag, om ni har lust iaf! Det ska bli bra ikväll. En grym träning. Inget mesande, inget gråtande, inget sittande. Bara massa jävla köttande. Eller hur?

Vi är världens bästa lag!
Frida

THERE IS TIME TO CHANGE

Hate to say I told you so...

"...å sådär du vet"

Tjena tjena! Jag sitter inne i khämens rum och lyssnar på hennes "bra" musik. Vi har pluggat både matte och spanska, gaaaalet roligt! Kom just på att salto mortal betyder dödshopp... Det är lite kul tycker vi :D
Annars så är jag galet taggad inför tävlingen, tänker på förra jsm i Lund med roadtripp, bert och världens bästa lag (och typ själva tävlingen som också var himla rolig, haha). Jag vet att vi fixar det här tillsammans, imorn kör vi gärnet!


LET'S FUCKING DO THIS!

Tjejer, nu gör vi det. Vi ger allt som behövs, 110 % varenda träning. Det är nu eller aldrig som vi har chansen. Ska vi hoppa på tåget eller bara stå bredvid och kolla på när något annat lag gör det, gör det och lyckas precis som vi kan? Vi gör det nu innan det är för sent. Dags att ta sig i kragen och varje träning göra fulla varv, varje träning göra alla volter och anstränga sig ända ut i fingerstetsarna för att nå perfektion och göra varenda styrkeövning så hela kroppen värker. Det är nu jävlar vi har chansen att visa att vårt lag fan ska tävla och hoppa på det där tåget, kunna gå ut på golvet rakryggade som vi förtjänar att vara. Vi vill väl höra den här låten igen dånandes ur högtalarna när vi står nere på tävlingsgolvet framför springmattan till trampetten. Jag har bestämt mig, jag vill i alla fall, frågan är vill alla de?



//Pettan grande


KHÄM AND SOOPH


Fina <3


STJÄRNOR UTAN HJÄRNOR

Jag känner lite såhär.
Vi är vi, SGMAO. Vi är JSM-truppen. Vad har hänt med oss och vår laganda? Vi har så många otroligt fina minnen tillsammans och vi har klarat att ta oss från botten och en bra bit på vägen mot toppen. Vi måste fortsätta så och satsa 100 %  v a r e n d a  träning.

Idag var en slappis-träning och det är okej någon gång ibland men nu är det 9 veckor kvar till tävling. Nu är det dags att sätta igång och slapa lite andra lag i ansiktet, det är dags att kötta övningar, oavsett om man inte vågar eller inte! Ingen gillar att komma hem missnöjd, och det behöver man inte göra heller. Om man är en Okej-gymnast så behöver man aldrig ångra något man inte gjort. För det är ju så, det vet ju alla, att man ångrar bara det man inte gjorde. Man kanske tänker: "Det är inte så lätt", men det är det! Det är verkligen verkligen verkligen bara att göra det. Man kanske vill sätta sig ner och gråta för att man inte vågar, men när man tänker den tanken så går man ut, skriker, kommer in i hallen och tänker "nu jävlar ska jag trotsa mitt lilla fucking chicken-huvud." och så gör man det bara. Man kanske vill sätta sig ner och gråta för att allt går skit, inget vill fungera. Men då tar man tag i sig själv, och tränar det bästa man kan på sin lägstanivå. 

Nu kör vi för fan.
Vi har ingen som daltar med oss, vi behöver ingen som daltar med oss heller. Vi ska ta tag i oss själva och köra gärnet. Vi är vi, tillsammans. Vi är en trupp som ska komma in på tävlingsgolvet på SM i maj 2011 och vara stolta. Stå på golvet och bara skina som de stjärnor vi är. Vi har klarat mycket tillsammans och vi kan klara så himla mycket mer. Jag vet att vi kan komma dit, men inte utan en kamp. Vi måste fightas mot tankar och rädslor. Vi måste, varje gång vi kommer in i hallen, säga till oss själva att "Jag klarar det här." och så gör vi det bara. Allt vi inte vågar, allt vi vill göra. Det gör vi. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats, men jag avslutar med några få ord. 

If you think you can't you're probably right. PUTIN RUSSIA ROCKY RING.
JUUUUUUUSTE!

Hörde jag föreningsdräkten och svarta sporttopar på samtliga på torsdag?
Det är check på varv inför tävlingen och vi ska se ut som ett JSM-lag, vi ska prestera som ett JSM-lag.
Jag är taggad, som FAN. I know we can do this. Vad säger ni, kan vi det?!

Finns inga som ni. Let's fucking do this shit!
/ Captain

lööönch!

Jaahaaarå, jag tänkte bara berätta för omgivningen att vi som är coola rudbecksmänniskor (alla förutom jojjo prinsses då alltså) ska nu göra JSM-LUNCH till en tradition på torsdagar!! och hur najs är det???? Så JÄÄÄÄÄVLA najs! :D

anledningen till att jojjo inte får va med är att vi som är snäppet coolare har sen lunch och inte hon och hon känner inte att hon vill skolka från sin lektion för att vara med oss :'(

jag slänger in en bild på jojjos vackra bränna från pastaland!
Over and out! <3 // Khäm

RUBRIK ELLER NÅT



Girls!

Hoppas att ni har läst på laget.se/jsm!
Där står det lite grejer ni kanske vill veta!


När ni har läst det kan ni läsa det här:

Finns nu också en video på vårt YouTube-konto med friståendemusiken
och bilder på formationerna och när det är dags för formationsbyte i
musiken så byts bilden ut mot den formationen vi ska byta till. Har dock
gjort den privat så att man bara kan kolla på den om man loggar in från
vårt konto, tänkte att Gunta & Johan kanske inte ville att vi skulle avslöja
något ;) Hur som helst finns den videon(Där kan ni ju lyssna på musiken
om ni inte har den!), bilder på alla formationer och ett dokument där alla
formationer är uppritade + att det står hur & när formationsbytena sker.

Hoppas det uppskattas och tack för en fin dag idag mina mongon!
Puss puss,
Capitano

Tummen UPP!

Haloo, ville bara säga att igår så var jag hos en handspecialist och kollade båda mina tummar. Jag har fått några övningar jag ska göra varje dag för att både bygga upp rörligheten i tummen och styrkan i handleden. Hon tyckte att min vänstra tumme (den jag gjorde illa mig först) var bra, att den typ har läkt klart och så, men handleden behövdes stärkas upp. Jag får köra trampett men inte tumbling. Hon sa att jag kanske fick göra det om ca.7-8 veckor. Men jag tror att jag kommer att få göra det tidigare ;) Hon viste ens inte vad tumbling var förnågot men det hon mena var att tummen kommer att läka på typ 8 veckor. Men jag får kämpa på med allt annat:D
Är faktiskt förvånadtvärt gald över att jag får stå på händer igen :D:D:D Aja allt kommer nog att lösa sig så småning om !

Mitt konstiga ''gips-bandage'' som jag fick i Italien...


// Jenny



Holakiitos por qué mesa grande?

Tjoho babes! En trött khäm är det som skriver, har spenderat  ca 11 timmar i hallen idag med för det mesta heelt galna barn. herregud säger jag bara, crazy kids. men vissa var söta iaf! (andra *host* mindre söta host*) Men 200 kr rikare är jag iaf, alltid något liksom :) nu får loffsan ta över huvudvärken ett tag så får vi se om det blir en dag till i kaoset senare.


Extreeemt macho coaches i Ystad!

Jag tycker att vi borde klämma in en JSMkväll i schemat snart!

See you tomorrow darlings, muchos besos! // Khäm


RSS 2.0