mongo


Hellu.
Idag har jag och vickan varit på dag två av baskurs. Ganska kul och även fast våra gymnaster inte är på den nivån dom oftast pratar om så tycker jag ändå att jag har lärt mig mycket. Efter kursen åkte vi till Satelliten och lekte euro gym-gänget, vilket va sjuk kul och det vart nog as ballt det vi gjorde. Vart var alla ni andra?

Just nu sitter jag här och kollar på sista avsnittet av one tree hill sesong 3 med linnex på ryggen och en kopp te i handen, härligt!
Imorgon blir det baskursens tredje och sista dag, och sen kommer vi bara få gå roliga kurser! WIHO
Lycka till på inventeringen babes!
amandie


SÅ JÄVLA SNYGGA, RIGHT?

YO YO YOOO!


Klingklong, Jojjo Prinsses, Lofsan och Svetlana

Hallååå nerds!

Först o främst vill jag bara påminna om att komma till Satelliten och leka lite med Eurogym-gänget tonight, jag kommer vara där iaf.

Sen tänkte jag varna er, håll er borta från vägarna nu och en timme framåt! Jag ska ut och övningsköra om en liten stund! Haha nej då, ni behöver inte vara oroliga för jag är gryyyyyym!!

Jaja, nonsens-inlägg men vad tusan vi ses ikväll aaaaaight?!?!?!

/Fritta

Tjena tjena...

...halli hallå!!

Hur är läget? Jag sitter inne i khämens rum med clara och amanda och pratar om amandas eventuella alkohol och sexmissbruksproblem (med 35:åringar...?!) Vi vet inte riktigt vem hon har fått det ifrån, men vi gissar att hon är adopterad eller något liknande... Jaja, hon är söt iallafall. Clara har dåligt inflytande på henne! *suck*


jaha.. vi har just fått veta att amanda inte bara är sexmissbrukare utan alkoholist.. All vodka alltså.. vad ska vi ta oss till med det barnet?

/Khämen & loffsan


PETTAN GRANDE TALAR UT ;)

Suck, trodde jag skulle hinna med att gå på träningen ikväll i alla fall, men icke sa nicke. Jag har hur mycket plugg som helst, ett riktigt äckligt prov i kemi imorgon och sedan massa andra arbeten, skolan tar kål på mig! Känner ni igen er? Antar att svaret är ja. Jag gav bara mig själv en liten paus från pluggandet så de blir strax tillbaka med näsan ner i naturkunskapsboken... Blä. Kämpa hårt ikväll på träningen brudar, you can do it ;)

puss och kram babes (:


ALWAYS - FOREVER

Flickor, även om jag nästan bara har USM nu, och har ryckt in i RT2, så finns jag alltid där. på söndagar ska jag fortsätta plåga er ;) Mina tankar finns hos er och mina framtidsdrömmar och hopp om er är inte färre för att jag inte alltid står bredvid just erat redskap. Ni har tagit er sjukt långt och har en lång väg kvar att vandra om ni vill. Jag vill och hoppas att ni vill! Ni är grymma! Bästaste bästa! Ses imorgon fina underbara! Gör stordåd, för det kan ni! Love you
Ses i dubbelsalton imorgon! // Den enda coachen som inte är gay ;)
Kanske inte snyggaste bilden
MEN det är ju VI! :)

Ett kort inlägg.

Haloj! Vet att jag inte bloggar så mycket, men har inte riktigt tid just nu, har massa plugg och så.
Men nu kommer iaf ett inlägg och ville bara säga att jag tar bort mitt gips om 1 vecka och 6 dagar!! :D:D
Länktar så himmla mycket! Vill träna! Det känns förfärligt att jag inte har kört tumbling på 3 MÅNADER!
vill inte ha gips...


Aja det var det jag ville säga:P hare gött // Jenny =)

F IS FOR THE FEELINGS



Believe in your dreams.
Believe in today.
Believe that you are loved.
Believe that you make a difference.
Believe we can build a better world.
Believe when others might not.
Believe there's a light at the end of the tunnel.
Believe that you might be that light for someone else.
Believe that the best is yet to be.

Believe in each other.

Believe in yourself.
 
I believe in you.


/ Captain


i brist på annat,

Hola chicas!
Här sitter jag och gör verkligen ingenting, förutom att vänta på att avsnitt 14 av Make it or break it ska komma upp på internet. Jag har egentligen ingenting att säga (som vanligt). Nu ska jag kolla på Blåsningen på tv3play.se sjukt roligt program, typ som dolda kameran fast med svenska känsidar.
Ha det gött i pösen och bra i brallan. Ses imorgoooon, puuss! Saknar dig steph ♥

Här får ni en härlig bild på khämeltoes fot, I like it ;)
// The one and only jojjo prinsses!

NOOOOOOOOOOOOOOOO!

Sitter lugnt och fridfullt och läser igenom nya CoP och så märkte jag
något aaaaaaaasfult.

De har ändrat symbolen för whipback, nu ser den tydligen ut såhär:

Skitful ju. Nu är jag arg.



Det var bättre förr.........
/ Frittan

WE ARE ONE - UNITED.


En liten film från några mongon!

SAKNAR DIG

/fripps


Power

Naajs, att se lite kul träning idag flickor! Dubblarna verkar finnas kvar och snart blir det dubbelbak också, I LIKE! Bra tränat o bra kämpat på styrkan!! Skulle bara meddela att ni är bra! :)

/Saris

INVENTERING

Hola chicas!
Skulle bara påminna om att ni ska inventera söndag 31/1 kl 08.00 på Vinn. Thomas hälsar att det blir en lång dag så kom laddade. Lång dag = mycket pengar :)
KRAMAR Saris

.

ja var tvungen....

Bill Clinton.


han till vänster ger mig rysningar, heeet kille alltså :)

Holakiitos eller nåt...

TJOHO!
Sitter här på våran superroliga svenskalektion och "lyssnar" på våran SUPERSÖTA svenskalärare. För er som inte har erfarenheten av fasan man känner när hon går förbi i kafeterian på rudbeck så... ja. Det går liksom inte att förklara.  supermegajättestor klapp i tinningen på henne! Sötisen. Hon är lite extra fager idag, tror hon har tagit steget och tvättat håret... Ojj vad snäll jag är!
Soffsi sitter här bredvid och skrattar åt sig själv som vanligt :) Mkt kul :)
Någon som vet hur man kan skriva en artikel om när Tjeckoslovakien blev Tjeckien och Slovakien första Januari 1993??
PUSS PÅ ER! / Khäm


jag sprider glädje, ja det gör jag

Hejsan svejsan!
Just nu har jag och pamela svenska :) med vår lilla sötis bigassloffsan! I love her <3<3<3<3<3<3
Förlåt för att jag inte har uppdaterat under den senaste tiden men jag har inte haft något vettigt att säga :) mehehe.
just nu arbetar jag mycket flitigt med att skriva om bill clinton. riktigt het man det där alltså. Soy caliente när jag ser honom liksom. mehehe.
jag langar bild på hetingen såklart



vill man inte bara slicka på honom? ;)

ne, men nu ska jag låtsas arbeta igen. vi höres.

i miss you steph :)

// soffsi

ALLAS VÅRAN UNDERBARA SVETLANA


Saknar dig min älskade knäppis.. Brevet ska postas imorgon, jag lovar!
Jag älskar dig! / F


Tjena Tjena- Halli Hallå,

Nu sitter jag och har precis fyllt i en lapp om gymnastiken som jag glatt ska lämna in till kära Janne Tysk imorgon när jag ska sitta i min ensamhet (khäm och soffan ska på kemi) i två timmar och lyssna på Janne när han snackar om "idrottens etik", jag är inte så jätte exalterad om jag får säga det. Men jag är iaf glad att jag är tillbaka från min lilla pluggpaus och äntligen har kommit hem till hallen och alla fina systrar igen! Toppen toppen nu är jojjo glad igen! Jag hade egentligen ingenting kul eller intressant att skriva, nu ska jag måla naglarna och sova! 

Maaassa kyssar och pussar
// Johanna!

TRÖTT



Faaaaan nu är det riktigt dålig aktivitet här i bloggen!
Jag sitter och har organisation och ledarskap, den sämsta
kursen jag någonsin gått och jag har inte lärt mig ett skit.
U T T R Å K A D.

Men jag är tagg för träningen idag iallafall.
Förhoppningsvis lite fler färdiga övningar idag än innan!
/FrippzZzzZZzzz

My angels



// Klingan


:D

Hola chicas! (nämen, jag har visst inte glömt all spanska än!)

Jag har inget vettigt alls att säga idag (som vanligt), mitt huvud är så fyllt av fysikformler, mitoser, andra-derivator och vattenkraftverkens miljöpåverkan ur ett ekonomiskt perspektiv att jag inte har tid att tänka på något annat. Jag vet, det är lika kul som det låter. Nu ska jag fortsätta plugga, puss på er ♥

ILOVEYOU /Loffsan

EVENTUELLT JOBB TILL LAGET!

Hörrni bruttor!

Jag har eventuellt fixat ett till jobb till oss framöver: städa läktare på Globen, Stockholms stadion och Söderstadion. Låter det som något? Om de erbjuder oss jobbet - ska jag tacka ja då?
En tjej därifrån ringde upp mig idag men jag missade hennes samtal så jag ska ringa upp henne imorgon. Vad vill ni att jag säger? Om ingen svarar så använder jag min powerrrr som kapten och säger ja ändå! Hehe!


andersson passar bra som städhjälp!

Pussen
/ Fripps

FRIPPAN IS CHECKING IN



Yo yo yo sluggers!

Ligger i sängen all ready to sleep så att säga. Morgonrock, en varm dusch (med bara levande ljus, rekommenderas!) och ELLE. Ibland är det faktiskt liiiiiite skönt att inte ha träning, så att kroppen kan slappna av. Fast bara ibland, hihi. Iallafall, det jag ville säga är att ta vara på tiden ni har. Istället för att sitta framför facebook och stirra i två timmar kan man pyssla, plugga, göra en kopp te och kolla på en film, och det är bara några få av tuuusentals saker man kan göra. Se till att skapa er egen vardagslyx, det ger mycket! Jag känner mig mycket mer avslappnad och peppad till att göra allt jag måste göra då. Det lättar upp när det är tungt! Nu tänkte jag sätta på nyaste avsnittet av "Make it or break it" och sen lägga huvudet på kudden.

Jag vill höra om er vardag!
Ingen press på innehållsrika blogginlägg, bara inlägg så att
lilla jag kan få känna mig nära er trots att vi inte kommer
ses förrän på söndag (sjukt lång tid).

Puss på er mina fina änglar!
Frippan signar ut, slut!

Nervös tjej..

Hejsan alla glada människor. Jag har redan skrivit det är på hemsidan men tänkte att kanske flera läser här på bloggen. =)

För er som inte vet vad som har hänt:

jag var i alperna (i italien, cervinia) och åkte skidor med familjen. Men tyvär så blev det inte så mycket skidåkning för min del.. Andra skid dagen var vi över i sweitz och åkte där, det var jättefint väder och massor av pudersnö. Eftersom det var pudersnö såg man inte precis var man åkte så när jag svängde svängde jag rätt på en hård snö buckla. Bindningarna löste ut på skidorna och jag ramlade ner för backen. Jag tror att det var staven som drog med min högra tumme backåt. Så nu är båda ledbanden av och benet är också av. Ska opereras imorgon.
är verkligen jättenervös.. 


Som jag sa till er igår så sa jag att jag skulle operera min tumme idag. Men det blev ändrat och nu ska jag operera imorgon. Ska vara inne på sjukhuset 07.30 . De sa att det kommer att ta hela dagen och jag kommer att vakna upp någon gång på kvällen. Jag kanske måste stanna kvar på sjukhuset under natten, fast det beror på hur jag mår efter jag opereras. Men de trodde att jag kommer att få sova hemma.
Men så fort jag känner mig pigg igen kommer jag till träningarna=)

Många pussar och kramar på er alla, eran Jenny<3



måndagsångest

MKT DÅLIG ACTION PÅ DEN HÄR BLOGGEN TKR JAG!


Skönheten går i släkten?

Denna kalla måndag har varit depressiv to the max.
4 mörka dagar kvar tills det är helg! Nån mer än jag som har måndagsångest?

/Khäm


KUNDVAGNSDRAGNING

Hejsan tjejer!

I am sad to say men jag har FÖR mycket att göra i plugget just nu, 
har en väldigt stor redovisning och två inlämningar tills på måndag
& två inlämningar och ett prov på tre kapitel i veckan. Det skulle vara
jättebra om någon kunde dra kundvagnar för mig imorgon.. Men
samtidigt om ingen kan måste jag ju dra men jag hinner verkligen
inte, är så ledsen för jag är så himla stressad verkligen. Skulle vara
grymt.. Messa isåfall. Och Klingan får ju inte dra kundvagnar egentligen,
hon får inte ens öppna en dörr så det skulle vara bra om nån kunde dra för henne också..

Tack om ni kan...
Pussis
/Frida

Inkassering

Hola ladies!
Jag ska skicka faktura till Vinn och casha in lite pengar för terminens kundvagnsdragningar och inventering, men då uppstod ett trubbel. Jag har inte nedskrivet hur många som inventerade, kan ni please messa mig hur länge ni var där och inventerade! Pronto!
Om nån har alla veckor med kundvagnsdragning nedskrivet får ni gärna skriva det också, har kalendern hemma i Sollentuna.
Tack!  //Coach S

2010 - ett revolutionerande år

2010. Ett helt nytt år. Nya möjligheter. Ny kärlek. Ny passion. Nytt allt.

 

Om man vill. För det är där det hänger. Året skulle kunna rulla på, precis som vanligt, precis som det alltid har gjort. Det är bekvämt, och ändå rätt bra. Men är det så du vill minnas ditt liv? Som bekvämt och... rätt så bra? Jag skulle säga nej på den. Jag vill ha ett fartfyllt, händelserikt liv där jag lever ut mina drömmar. Och jag är övertygad om att jag kommer att få precis det livet jag vill ha. För jag tror på det. Jag tror på att jag kan göra precis vad jag vill.

En ny gympatermin väntar och jag har alla världens möjligheter framför mig. Jag kan snurra vilken volt jag vill, jag kan gå så långt jag vill. Bara jag vill det. Bara jag tror på att jag kan. Den här terminen ska jag gå framåt som aldrig förut. Den här terminen ska bli en nytändning - min passion för gymnastik känns större än någonsin och jag kan inte vänta på att få sätta igång. Den här terminen ska bli en revolution, för vad är det annars värt?

Jag vet att jag vill och jag vet att jag kan. Jag hoppas att ni känner likadant. För VI kan gå sjukt långt. Om vi sätter igång, om vi lägger i en ännu högre växel. Jag hoppas att ni har kommit till samma insikt som jag. För den insikten är värd mycket. Nu förstår jag äntligen. Känn, längta, kämpa. För vi har en plats som väntar på oss, Svenska Mästerskapen 2011. Jag vill, jag vet och jag älskar, att vi kan komma dit.

SGMAO.
Men vet ni vad. Det är inte mot alla odds längre. 
Nu ligger det helt plötsligt i våra händer.

SGMAO,
Sollentunagymnasterna - med alla odds.





/F

FRIENDSHIP

A friend is someone who knows the song in your heart,and can sing it back yo tou when you have forgotten the words.







Tack för att just ni är mina vänner. En oövervinnerlig kombination

/PK


svetlana

hallå!
jag ville bara berätta om en rolig grej som hände igår när jag var på kroppskännedom (typ en slags yoga). Hon som håller i den här kroppskännedomen heter ialf larissla och är hur gullig som helst, men det roliga var att vi började prata om smeknamn av någon anledning och då sa jag att jag ibland kallades för svetlana på min gymnastik och alla förutom hon började typ skratta. i vanliga fall skulle nog även hon skratta men då berättade hon att hon tyckte att svetlana var ett jättefint namn och att hennnes syster heter det :P hahha det var kanske inte så roligt, men jag ville bara berätta det för er :) 

älskar er!! <3<3 

2010 ska bli ett ännu bättre år

År 2009 var ett sjukt på gympa år, men 2010 ska bli ännu bättre!
Jag förklarade precis för en ovetande person som inte alls är insatt i gymnastik, att det inte är som fotboll där man sparkar på en boll och hoppas på det bästa, att ingen ska vara ivägen så att bollen kommer in i mål. I gymnastik springer man, hoppar, snurrar och landar, man får inga extra chanser, på tävlingarna är det då, då man kör fullt. Man får inga extra chanser! Man visar vad man kan i några minuter, och det är då det gäller! Jag är så sjukt taggad på en ny gympa termin! 2010 ska bli sjukt bra, vi ska göra det sjukt bra! vi måste alla gå frammåt, vi måste alla dra vårt stå till stacken, vi måste alla kämpa för att vi alla ska bli lyckliga. Vi måste kötta, våga och inte tänka för mycket. Jag är taggad, sjuuukt taggad, på söndag börjar vi igen tjejer, då jävlar, inga slackers, inga chicken mc nuggets!! Vi måste visa alla att vi kan, att vi vill och att vi vågar.
Bara för att vi är den bästa kombinationen.


// (jojjo) Prinsses


DAGENS FRÅGA


Någon annan än jag som längtar till våren när man kan gå klädd såhär, gå promenader i kvällssolen, ta årets första dopp, springa på långa turer i skogen...?
 Kan inte längta mer.

/F

WHAT DID I DO LAST NIGHT?

Lite så tänker jag.. på hela det här året. Vad har vi hunnit med?
Tänkte skriva en årsresumé över vad vi har gjort tillsammans i år - feel free att lägga till något om jag har glömt!

Januari: 
Vi gjorde en otrolig uppryckning. Efter middagsmöte i mitt kök med peptalk och att Elin kände sig som en alkoholist skaffade vi oss psyket som krävdes för att bli en riktig JSM-trupp. Började ta till oss av Guntas kloka ord och påbörjade resan, på riktigt, till att bli den första damtruppen i Sverige som tävlat på whipback.
Februari:
Det började bli en påtaglig skillnad på träningen och JSM kom bara närmare och närmare. Elin lovade en gympafilm innan årets slut och hårdträningen med den rätta inställningen började ge resultat. Blev introducerade till vår första 10-veckorsplanering. Uppvisning i Vallatorp inför JSM - mest minnesvärda var väl Khäm's helskruv utan volt bakåt.
Mars:
Vår första friståendeträning Gunta-style. Men fristående är ju inte så jobbigt, det har det ju aldrig varit! Mest bara att dansa lite. OJ vad fel vi hade. Galen tjejkväll hos Andersson på sportlovet med crazy ass pictures, köttbullsätning, sjukt rolig Soooph och massa massa mer! Tjockmatte-vecka hade vi också. Massa nya rutiner och perioder fick vi uppleva! Jag blev lagkapten. Uppvisning i gamla Plåtis för vänner, familj och MINST tre killkompisar. Allt började se riktigt bra ut inför tävlingen som väntade.
April:
"If you think you can't, you're probably right" Fick våra underbara whiplinnen, fick självförtroendet, kände oss som en värdig trupp. Roadtrip till Lund och JSM. The big happening. Inte tävlat på ett år. Laddat hela terminerna. Kört galet. Nu var det vår tur att visa upp oss, och vi gjorde en sjukt bra tävling! Ett lag av tre som var de enda på hela tävlingen utan fall på trampetten. De tog vi dock igen på tumblingen.. Uppgraderat fristående, 7.35! Satte Sollentuna på kartan.  
Maj:
SM i Uppsala, hela gänget där och kollade. Italien började närma sig och sommarvärmen var redan på besök. Hade en relativt lugn period i träningen förrutom de i JSM-laget som var med och tävlade om platserna till USM.
Juni:
USM i Ystad. Låååååång resa och chins i tågvagnen över alla cyklar. Första damlaget på USM-nivå som tävlade på whipback. Tävlade även på det nya, omgjorda friståendet och gjorde succé! Sommaren var här på riktigt och några reste bort. Det årliga sommarlägret ägde rum, men så mycket om det kan jag dock inte säga då jag och Lofs var i Spanien med våra tjejkompisar (Spanien 2010 med JSM?!) Härliga sommarträningar i svett-plåtis.
Juli:
Många var bortresta, andra var i hallen, räknade ner, och tränade för fullt för att vara i form för det som vi väntat på i två år. ITALIEN 2009! Den mest oslagbara veckan i livet ägde rum.  För många minnen för att orka skriva upp allt. Om det är jobbigt att skiljas åt efter en gympatävling, så var det efter den här veckan heartbreaking att åka hem och sussa i sin egna säng utan fnissiga och svettiga kompisar i samma rum. (Jag och Johanna fick reda på namnet på vår favi-gymnast. SASHA!)
Augusti:
Laddade efter Italien med grymt mycket med voltkoll och lite nya volter i kroppen körde vi på hardcore! Gympastiken gick bra och alla levde som i ett rus från Italien. KICK-OFF på Harö, survival of the Coco! Härliga sommardagar, bada tunna, bada hav, hardcore Harö-mästerskapen. Massa underbara minnen. Skolterminen började igen och även gympaterminen med nya gruppkonstellationer och en ny organisation i SollentunaGymnasterna som gjorde att vi nu har många gymnaster på väg upp (och redan uppe) på SM-stegen. Började lära oss nya grymma friståendet.
September:
Jag skaffade mig ett grymt black-eye! Side show slugger och Black eyed peas är bara några få av smeknamnen jag fick. Uppvisning i Stinsen med många roliga varv och hela Stinsen stannade upp för att kolla. NM-genrepet i Enskedehallen ägde rum där många utav oss var och kollade och blev inspirerade av Sveriges duktigaste gymnaster. Höstvädret började komma och Hoffmaestro infördes som obligatorisk träningsmusik.
Oktober:
Friståendeläger med mycket slit, väntetid och nya kunskaper. Det började likna något. Många av oss satt bänkade framför datorn för att inte missa the happening of the month - NM i Jyväskylä. Inspirerande damer och danska herrlag som körde fantastiska tumbling-varv. Truppligan där vi lekte lite roliga varv och imponerade med våra coola whipar.
November:
"PUTIN RUSSIA ROCKY RING"! Nya knäppa påhitt och uppladdning inför RC3 i Halmstad. Fick reda på att vi vår tvungna att tävla i fristående och hade friståendedagen då vi själva gjorde ändringar och hade kul med friståendet. Vi gjorde det till vårat fristående. RC3 gick av stapeln, och vi gjorde en riktigt bra tävling. Trots fyra fall på trampetten gick vi både mentalt och övningsmässigt upp flera nivåer denna termin. 8,5 i tumbling, 8,05 i fristående och 7,20 i trampett. Jag gjorde ett helt fantastiskt faceplant på dubbelsträck som ledde till att jag var stel i nacken i en vecka, great job dude!
December:
Invigning av SATELLITEN! Vi fick vår alldeles egna hall och började träna där och blev om möjligt ännu mer galna i gymnastik. Invigning av hallen med uppvisning och one soldier down. Klingan drog armbågen ur led och var stencool inför allt folk. Julavslutning innan ett tre veckors långt break med träningsförbud. Avslutningen innehöll massa kul, bl.a. hardcore pulkaåkning, mulningskrig, rim och julklappar till tränarna, pizza, glögg och berättandet av ett jobbigt men ändå mycket klokt och bra beslut. Mycket som hände denna månad, var ganska psykiskt påfrestande för samtliga skulle jag säga. Men jag är stolt över oss. Tillsammans klarar vi vad som helst.

Tack för allt stöd

När dagen är ett mörker
blir natten dubbelt lång.
Då slutar solen lysa
då tystnar fåglarnas sång..

Men någon mening kan nå in
Från en omtänksam person
- liksom ljuset i en blick
som inte tappat tron.

Att någon bryr sig om en
när man inte längre vill
är just vad man behöver
för att orka lite till.

Det du har gjort för oss
är sådant som vi minns.
Så tack för ditt stöd
- och tack för att du finns.

Mycket har vi gått igenom tillsammans och mer ska det bli. Insåg nu när jag skrev detta hur mycket jag tycker om er, och att det inte finns någon annan jag hellre skulle spendera 12 timmar, varenda vecka, slitandes som djur med. Det finns inga som ni, och även om det fanns så skulle jag aldrig byta ut er! Jag älskar er!
Tack för att ni finns där när jag än behöver er!

Då, nu, föralltid. Gymnast.
/ Frittan

JIII ESS EMM SHALALALALA!

Okej, det är riktigt dålig action på oss här!

Fast jag har nog kommit på en rätt sann anledning till det! Iallafall passar det in på
mig. Vi har ingen gympa nu = inget liv att berätta om!
(Eller ni tuffa där ute kanske har alldeles för mycket liv för att hinna skriva här..)

Jag vill iallafall inte skriva massa meningslöst crap, men nu har jag faktiskt en kul
grej som ni alla är mycket välkomna att skratta åt. 'Cause I know I do!
Jag kissade typ på mig när jag hittade detta på min externa hårddisk.
Självklart starring MensEva. Here you go:



/Fripps

Boooooooooooooooooring

Nu har jag kollat jsm-bloggen säkert tio gånger i hopp om uppmuntran i min väntan på nedladdningen av one tree hill men jag antar att jag blir den som får liva upp stämningen lite här istället!
Enjoy! /Saaaaara


:)


Han är en riktig man den där Gunnar...

Huuur tråkigt har jag?
SÅ JÄÄÄÄVLA TRÅKIGT!
woho en vecka kvar till träning, satelliten och JSM!<3

//Khäm


.

Mycket dålig uppdatering på denna bloggen nu känner jag ! dåligt dåligt :)

jag tänkte i alla fall bara meddela att jag är megabäst och har gjort svenska hela dagen :) och nu är ja klar och står och dansar för mig själv :) hahahahhahah

big ass loffsan kan ta sig hahahhahahah

bye bye liksom / soffan

kom på att det bara är en vecka kvar tills det blir träning igen :) i can't wait :D


Next stop Italy!

Tjena tjejor! Om ca 5 timmar sitter jag på planet mot alperna. Ska åka skidor med familjen. Vi ska till cervinia som ligger i Italien (till samma ställe som hanna och amanda var på:P)
Ni får ha det jättebra nu den sista veckan på lovet så ses vi sen när träningarna dra igång igen :D
Hare gött kraaamar jenny (:<3

















girls to keep


ni finns i mitt hjärta


jaha, ett nytt år då brudar. jag sitter här på mitt rum med tända ljus och lyssnar på underbar musik. känner mig lite nere och ensam. men så började jag att tänka på er. börade titta på massa bilder, tänka på alla minnen. Plötsligt så kännde jag mig inte så ensam längre. Som frippan skrev,
Together forever, never apart.
Maybe in distance but never in heart
.


HAPPY 2010

I LIKE BLOGG-BOMBNINGEN!! Blir så när man flyttar o knappt har internet då får man glada överraskningar när man har en tekniskt pojkvän som lyckas koplla in mobilen till datorn :P
Min nyårskyss inträffade i år på Mosebacke med... damdamdadam *trumvirvel* SEBBE! Kul surprise liksom. Men lika underbart för det!
Första dagen på nya året har varit heeeeelt underbar, jag har slappat heeela dagen i min och Sebbes nya lägenhet, underbart! Eller okej, Sebbes lägenhet men jag har adopterat den ;)
PÅ SÖNDAG BÖRJAR GYMPAN!!! Utan mig. För då sitter jag på bussen eller är framme i Ramundberget för en veckas vinterutbildning med klassisarna. Eller okej så klart inte nu på söndag, det vore lite föör bra, den 10e såklart. MISS YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Now feed us, fler nyårskyssar?
//Saris

KUNDVAGNSDRAGNING


GOTT NYTT ÅR MINA FINA!
Eller nåt..Man kan ju iallafall konstatera att 1 januari
är den mest ångestfyllda dagen på året, varje år. 

Iallafall, skriver för att jag har gjort nytt kundvagnsschema nu. Finns under
dokument på laget och gäller fr o m söndag!
De som ska dra då är Johanna A, Erika, Sofia W och Amanda F.

Ha deeeeeee
/ Ångest personifierad
   a.k.a Frittan

här kommer alla könshåren på en och samma gång

hehe ja, vacker rubrik
här sitter dinoloffs, khäm, svetlana och soffsi på nyårsdagen och har det trefligt :) vi har kommit på att vi kommer umgås under 2010, för det sägs ju att man kommer umgås med människorna man firade nyår med under det nya året liksom. ba yeah. Vilka kommer ni att umgås med? ;)

freestyler... fuck a macarone (om ni undrar vad som är felet med oss kan ni gå in på www.saltmannen.se, superkul)
Igår var det fyrverkeritävling här ute, de var två riktigt bra, fast höger var snäppet bättre än vänster... ( haha fuck you alla vänsterhänta :D:D: HAHAHAHHAHAHA)

aah nu har ni nog lidit tillräckligt länge av det här inlägget, Kyss på er <3

stormaximus får en våldsam klapp i tinningen...


Detta ytterst trevliga inlägg skrevs av Camilla och Sofie (:O:O SURPRISE liksom, no kidding?)

RSS 2.0