JAG SAKNAR ER!

Här var det dött!!

H
eeeeej mina älskade systrar!
Hoppas allt är fint med er. En annan sitter på landet och väntar på att mami och papi ska bli klara så att vi kan åka hem!

Min sommar har, mycket komprimerat, sett ut ungefär såhär:
26 juni började resan mot Malgrat de Mar i España med la familia. Sola, bada, läsa och god mat var ungefär vad den veckan bjöd på. SKÖNT! 3 juli åkte vi därifrån och in till Barcelona där vi bodde på ett uuunderbart hotell i 3 dagar. Vad försigick där tror ni, om inte SHOPPING, SHOPPING OCH SHOPPING! Grym helg! Sedan var det 5 juli och då bar det av hemåt!

Hem och vända! Eller ja, nästa iallafall. Hem och tvätta, städa, packa om och 8 juli var jag på resande fot igen! Denna gång på väg ner mot Ängelholm och sedan vidare mot Odense och EUROGYM 2010. Det var underbart, finns inget mer att säga än 10-dagars gympabubbla! Kan det bli bättre?

Efter det har det varit SLAPPT och lite trampett till vatten med KFUM-folk, träning i Satelliten, grillkvällar, poolbad, träning i Åkeshov, sjöbad, bastu och sånt där som hör sommaren till. I torsdags ringde telefonen och det var kära mami som var uppe på landet och bad mig att komma upp. Två timmar senare satt jag på tåget mellan Stockholoms central och Söderhamns station och här är jag nu! De här tre dagarna har bestått av att läsa böcker och börja planera hösten. Kontaktat lite jobb, till oss och till mig och startat upp livet lite igen!

Nu har jag tråkat ut er tillräckligt!
Började skriva det här inlägget för att skriva; FAN VAD JAG SAKNAR ER! Min familj har gone missing över sommaren.. Familjen? Familjen..? (Sune!) Två saker till att säga: Jag älskar er och SNOPP, SNOPP, SNOPPÄTARTÄVLING! Vem leder efter sommaren?..

Hiho skämt åsido, ses snart! Love u!
/Frittan (det namnet har för övrigt spridit sig. thanks alot guys...)

RSS 2.0