Tillsammans är vi starkare <3

Först och främst vill jag bara tacka för ett sjukt underbart läger med er, tårar, skratt, kundvagnsracing, godnattvisor, matlagning, träning och mycket mer. Det är alltid lika härligt att vara med er!

Efter 9 månaders uppehåll är jag mer taggad på gymnastik nu än vad jag någonsin varit förut, man får verkligen en tankeställare när man tar ett break från hela omgivningen. Och trots att jag levde i ett helvete, i en värld där allt handlade om mat, vikt, träning och utseendet, i en värld som jag en gång trodde var den enda lösningen på allt i livet. Den världen som jag trodde att jag kände mig trygg och säker i, där jag kände att jag hade kontroll. Men själva verket är att man hade ju ingen som helst kontroll, det var någon annan som hade fångat min kropp, någon annan som hade kontrollen,  någon som ville få död på mig och om det inte hade varit för er så hade jag aldrig varit här idag. Ni var min drivkraft under hela min sjukdom och tack vare er är jag frisk, tillbaka i hallen, glad, lycklig, jag är mig själv igen och nu är det jag som har kontrollen inte sjukdommen!

Även om den här sjukdommen är det värsta som har hänt mig så kom det ändå fram något bra utav det, jag har kommit närmre min familj, jag känner mig själv bättre och jag vet vad jag vill. Jag vill leva livet, göra allt som jag älskar dvs. träna, göra massa nya flippade volter och vara med underbara gymnastikmänniskor. Gymnastiken är jag och utan den vet jag inte vem jag är, inte trygg iaf. Ni är min trygghet, hos er vet jag att det alltid finns en axel att luta sig mot, någon att prata med, ni finns med mig i både sorg och glädje, ni är mitt allt! varje motgång har en uppgång och det här laget har haft sin motgång, det är dags för en uppgång nu, och med tanke på allt som har hänt så borde den ha ett jävligt högt k-värde(lutning för er som inte vet ;))

Efter en helg med er känner man sig verkligen trygg och älskad precis som man är. Jag tror på oss, jag tror att vi kan komma långt bara vi vill. Men det är inte bara jag som kan bestämma om vi kommer komma långt eller inte, det måste vi alla vilja. "Ingen kedja är starkare än den svagaste länken". Med en ny tränare, en ny termin, nya möjligheter, kan vi uppnå alla våra mål. Men de behöver vara mål som är SMARTa.

S=specifikt
M=mätbart
A=attraktivt
R=realistiskt
T=tidsbestämt

Vi kan bara vi vill, frågan är bara vad vi vill. Jag vill satsa och jag hoppas att det är fler som vill det!!

Jag älskar er alla så himla mycket! och kom ihåg att jag alltid finns här för er, delad smärta är mindre smärta och och delad glädje är mer gladje. NI kan alltid öppna upp er för mig!

"If you can dream it, you can do it"


// steph <3 JSM

Saknar er!



Jag hoppas att bloggtorkan går över när träningarna drar igång igen på riktigt! Miss you guys! <3

YOU ARE MY HEAVEN


WELCOME!

ALLA ni JSMare (och USMare om ni vill :)) som är hemma på onsdag (4 augusti) är välkomna på knytis-lunch hos mig på Malungsvägen 197! Halv 12-12, drop-in! Ta med: något att grilla/färdig lunch, något att dricka, allergimedicin om man är allergisk mot min lilla voffsing ;), badkläder och handduk om vädret tillåter att de som vill åker och badar sen!
KOM KOM! Puss!
/ Fripps

RSS 2.0