HAPPY B-DAY!

Grattis på födelsedagen finaste Loffsan!


Jag har verkligen megatråkigt

HEJ TRÄNINGSVÄRK! kan tänka mig att Frippan Pettan Jojjo och Soffen känner igen sig lite? blir säkert värre tills imorgon. Fortsätter vi med sån här styrka varje onsdag kommer vi bli biffar på nolltid. (y)
Soffen sitter här hemma hos mig och pluggar jäääärnet, eller hon gör iaf specialidrottsuppgifter bara för att hon inte var på mötet i tisdags. jäkla skolkare hon är alltså. Vi har ätit lunch som skulle räcka för fyra pers, cause that's how we like it! 
Taggad inför att se mkt kött på träningen ikväll! Porque carne es muy divertido! Por qué mesa grande?
Besos y abrazos! / khäm


 

ILY♥

Du är så himla bra ♥


FRIDA 2005


Karin - här har vi mig som 12-åring! Förstår du nu vilka möjligheter du har som redan är så jäkla grym?
Du kommer komma långt bruden!

DRÄKTER


Är det någon förrutom Sofie som har antingen friståendedräkten eller rödsvarta? Forssbergs - har ni några?
SKRIV I GÄSTBOKEN PÅ LAGET - inte här!!


/Fripp

=)

Igår träffade jag en väldigt saknad tjej, tack för det!

Älskar dig lovisa!

// steph


TJENAHEJ!

Hola chicas!
Jag har en paus i mitt pluggande så jag tänkte bara lägg in en bild på chicken mc nugget,
han är riktigt ståtlig tycker jag!

KYSS OG KLEM! ♥
/ Prinsses.

MÖRS!

Tjejjor, måste säga att det var mkt bra köttat idag på träningen! Snygga whippar, 6 pers som körde pikstart-handvolt-nåt-efter och det är fler som kan! Behövs bara finslipning så kmr tävlingen bli så jääävla nice! :) Mer såna här träningar åt folket tycker jag! Jag behöver det också för att bli lite taggad nu när jag kör min förbannade styrka all by myself, det kan bli lite deprimerande ibland som några kanske har märkt ;)
More NÖTKÖTT to the people och det blir nice!
// Khäm


Galet härlig dag idag med Pettan Frippan Soffen och Loffsan också :)


Så jäkla bra!

Tjolahopp! Idag var en riktigt bra dag måste jag säga, shit vad skönt det är med bra väder för en gångs skull! :D Nu har jag tyvärr tyvärr körkortsteori men kör järnet-allt-vad-ni-orkar på träningen ikväll så ses vi på söndag!


Såhär ledsen kan man bli av att sitta och läsa körkortsboken

Pusspussloveyah /Storloffsan


JSM 2009-STG OPEN 2010

Förresten brudar - BRA jobbat idag på träningen eller framför allt trampetten!

Nu köttar vi på med pik in och dubblar på trampetten - och allt det andra såklart! Nu är det tävling om EN vecka. Sjukligt fort har det gått men vi måste kämpa på nu in i det sista så att vi kan komma på tävlingen och visa upp oss från våra bästa sidor.

Jag var stolt över oss idag och mycket bättre kan vi ändå! Tänk vad vi kan uppnå! Nu kör vi eller hur? In i hallen med allt det positiva tänket och bli okej-gymnaster hela bunten. Inga Chicken McNuggets är välkomna i JSM-truppen eller hur? Vi är ju råa, coola, tuffa, häftiga med våra whipar och nu ska vi sätta Sollentuna på kartan ännu en gång. Ett år senare och med ett års erfarenheter i ryggsäcken. 100 procent reason to remember the name. Sollentuna. Nu kör vi brudar!!!!!!

Jag är stolt över oss! Massa kärlek och framförallt skickar jag såhär över internet TUSENFALT med tuffhet så att det bjuds på.. hur ska jag uttrycka mig? Lite släppt kontroll och folk som bara tjongar på på torsdag - massa McModigs alltså!

Nu gör vi oss själva och våra underbara tränare (KÄRLEK!!! från en lite känslosam Frida för tillfället) som stannat med oss genom lite rough-spots och aldrig slutat tro på oss. Nu ska vi ge dem en anledning att fortsätta tro på oss och visa dem att de aldrig trott fel!

Snygga fejor upp i publiken imorgon på friståendet och FOKUS - inget snack! Nu jävlar ska vi vara så stolta och glada över att få visa upp vårt häftiga fristående!! Det krävs lite jobb men nu jävlar blir det slip!

KUUUUUUL - jag är ultrapeppad och det ska jag ta med mig in i hallen, göra mitt bästa i allt! Öva svårigheter hemma och visualisera att ni kör era tävlingsvarv och SPIKAR hela köret.

En sista tanke.. Nu blir vi lite ivriga - tar egna initiativ - för det krävs nu! Vill du lära dig en övning? Säg det och så kommer Gunta, Jocke, Johan hjälpa dig!

Ja ja, nu har jag babblat på ordentligt. Varsågod - er nya bibel ;)
Love ya!
/Captain


JSM 2009. Nu STHLM TeamGym Open 2010. Ett år senare, ett år fyllt med upplevelser och
erfarenheter. En till chans att sätta oss på kartan. Visa att vi plockat upp det några steg.
NU KÖR VI.

SUPPORTERS PÅ SM 2010 I HALMSTAD?!

"Specialerbjudande till föreningar!


För alla föreningar som vill vara på plats och heja på sina kamrater och uppleva SM kan vi erbjuda ett mycket prisvärt alternativ för både biljetter och boende.


Föreningsbiljetter
boka 10 biljetter till samma tävling eller dag och vi bjuder på serviceavgiften och 10 % rabatt på biljettpriset – totalt ca 30% rabatt på ordinarie priser. Dessutom får ni en extra vuxenbiljett per varje 10-tal biljett ni köper.  


Boende -
För endast 140 kr får ni logi, ny fräsch skumgummimadrass samt frukost. Vi kan även erbjuda lunch och middag på skola. Skolan ligger på ca 300 m från tävlingshallen.


Vi ger nu möjlighet att utnyttja detta specialerbjudande t.o.m. den 7 maj.
 


OBS! Det gäller att vara snabb i vändningarna. Först till kvarn…..är vad som gäller. Betr. matsedel och mat, se information i PM 1 och PM 2. För tider och mer inspiration läs i vår bifogade SM-folder.


Beställningar av föreningsbiljetter eller boende för unga gymnaster/supportar görs till:


[email protected]
   (Faktura för biljetter och boende skickas till föreningen.)


Varmt välkomna till SM och Halmstad!


Anna Hägglund


Ledningsgruppen för SM"




VILKA ÄR SUGNA? Jag har tänkt åka ner iallafall och är sjukt sugen på det! Isåfall är det ju nice att inte behöva betala så mycket för boende ju. Men bara så alla vet så är det ju inga ledare som åker ner då utan då får vi ju fixa själva. Men that's no problem. Tänkte bara kolla ifall nån ville åka ner med mig =) Svara snabbt då det är tre dagar till sista datumet.

/Fripps


INGET ANNAT ÄN KÖTT IDAG


I wanna see some pling today!

En frisk, träningstaggad tjej som får börja köra idag(!!!!) efter tre veckors rehab ligger hemma på sängen och har haft en hittils så jävla bra dag och det vill jag ju att den ska fortsätta vara och därför (och för att vi har tävling om mindre än TVÅ VECKOR!!) skulle jag vilja be om så jävla mycket MATANDE ikväll på träningen! Nya övningar eller spika tävlingsövningar - you choose men idag ska vi vara en JSM-trupp som ska tävla om två veckor eller hur?! Jag är iallafall sjukligt peppad! NU KÖR VI! FUCKA UR!

/ Captain/Fussy/Fritta - Whatever you please! ;)

RSS 2.0